Bame Group

WIOSUN​® SHD-SERIE

Ky modul është projektuar posaçërisht për sistemet e montuara në tokë

Të gjitha modulet fotovoltaike WIOSUN® i nënshtrohen standardeve tona strikte të cilësisë. Për ta siguruar këtë, ne monitorojmë vazhdimisht të gjitha fabrikat e prodhimit dhe furnizuesit që prodhojnë për WIOSUN® në mbarë botën. Me mbi 25 vjet përvojë në fotovoltaikë, ne ofrojmë produkte të teknologjisë së lartë me çmime të drejta. Vetëm komponentë individualë të përzgjedhur dhe me cilësi të lartë përpunohen në të gjitha modulet WIOSUN®.

,

Përmasat 2115 x 1052 x 35 mm

Fuqia 450 Wp – 460 Wp

Garanci 15 vjet

 

Veçoritë

Scan the code