MURI TESLA POWER

MURI TESLA POWER Powerwall është një pajisje ruajtëse e energjisë elektrike që zbulon ndërprerjet e energjisë dhe bëhet automatikisht burimi i energjisë së shtëpisë tuaj në një fazë kur rrjeti fiket. Ndryshe nga gjeneratorët, Powerwall i mban dritat ndezur dhe e mban telefonin tuaj të karikuar – pa konsumim ose zhurmë karburanti dhe pa ndezje …

MURI TESLA POWER Read More »